Selecteer een pagina

Lesaanbod

In- en ontspannen met Yoga

Mijn lesaanbod omvat:

Yin Yoga

Yin Yoga is een ontspannen manier van Yoga, door middel van het minutenlang aanhouden van houdingen richten we de aandacht op het versoepelen en versterken van bindweefsel, samen met de bewuste ademhaling worden nu dieperliggende spieren bindweefsel pezen en gewrichten bereikt.
Yin Yoga is een meditatieve en diepgaande vorm van Yoga die voor iedereen toegankelijk is.

Yin/Yang Yoga

Yin/Yang yoga : Yin/Yang Yoga is een combinatie van Yin en Yang Yoga een half uur van beide. Het Yang gedeelte is iets actiever en bestaat vaak  uit staande houdingen, waarbij gelet word op ademhaling beweging en uitlijning. Zowel in de Yin als ook in de Yang houdingen krijg je de ruimte om op een ontspannen manier je eigen grenzen te ontdekken.

Pilates

Pilates is een effectieve body workout waarbij je houding, stabiliteit coördinatie  ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgaanspunt is. Het hele lichaam is betrokken bij Pilates maar de focus ligt op de romp (core) Een stabiele core verminderd het risico’s op blessures en een sterke core geeft je met elke activiteit meer kracht en balans.

Later eventueel uit te breiden met Hatha Yoga en Power Yoga.

Leaf Yoga | Angelique Manders
't Oude Raadhuis | Heuvelplein 8
5441 JK  Beek en Donk

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Volg Leaf Yoga

© 2021 Leaf Yoga - Angelique Manders | design ontwerpvanc